nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGraancirkel Oploo

UITMARKT met diverse artiesten van Plosse bodem.

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2022

Op zondag 24 april wordt in Openluchttheater “de Speultuin” in Oploo de “Uitmarkt Oploo” georganiseerd. Op die dag zal de nieuwe accommodatie voor de ontvangst van artiesten en publiek, de Parkboerderij, voor het eerst voor iedereen toegankelijk zijn. Wat is er mooier dan het seizoen te beginnen met bijna uitsluitend artiesten van eigen “Plosse” bodem. Het programma begint rond de klok van 13.00 uur en zal de hele middag duren. Voor u zullen een aantal artiesten optreden die ook in het theaterseizoen van “de Speultuin” of op andere plekken dit jaar hun programma zullen presenteren. Ze geven u alvast een “sneak preview” van hun show.

Enkele namen van artiesten die voor u gaan optreden: Toneelvereniging Doekmaroploo met “Tôntje d’n dwerg”, Mark van de Veerdonk met een preview van theatershow, Muziekvereniging Excelsior laat u iets zien en horen van het Zomerfestival 2022, The Hoofs, Dance4U met meerdere optredens, Hallo Westerbeek, Zanggroep Joyim, Zowazuuver en enkele ensembles. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod. Ook aan de jongste jeugd wordt gedacht; zij mogen zich laten schminken. Daarnaast zullen enkele mensen oude ambachten demonstreren. Natuurlijk zal er gedurende de hele middag genoeg te eten en drinken zijn in de nieuwe Parkboerderij.

U bent allemaal van harte welkom en de entree is gratis.


170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page