nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGraancirkel Oploo

Geen voorstellingen in 2020 in Openluchttheater de Speultuin, maar wel veel actie!

Alle vrijwilligers van "De Speultuin" zagen er naar uit om u als gast te ontvangen in het vernieuwde theater in dit seizoen. Het coronavirus heeft echter roet in het eten gegooid. Door de overheidsmaatregelen mogen wij tot 1 september helaas geen evenementen in ons theater organiseren. Ook na die datum verwachten we nog te maken te hebben met de afstandsregels, zodat het ook dan onmogelijk is om een goed programma te realiseren. We hadden al een heel mooi programma voor u samengesteld, maar we hopen de gecontracteerde artiesten volgend seizoen in ons theater met de nieuwe Parkboerderij te kunnen ontvangen.

Want ondanks het feit dat er geen voorstellingen zijn in het theater is er toch volop actie. De vele vrijwilligers werken momenteel hard om de laatste hand te leggen aan de realisatie van de de nieuwe Parkboerderij. Ook rondom de boerderij wordt alles opnieuw aangelegd. Als u eens een wandeling maakt door het Avonturenpark dan kunt u bijna dagelijks de vooruitgang zien. Onze dank aan de vrijwilligers is groot!


Helaas dus geen voorstellingen dit seizoen maar we hopen u allemaal in goede gezondheid in 2021 weer te mogen begroeten in ons mooie theater. Tot dan!
324 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page