nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverjeroenverhoeven0485

Cultuurfestival Zondagsgasten

Bijgewerkt op: 30 mei

Op zondag 23 juni vind in het Avonturenpark in Oploo de vijfde editie van Cultuurfestival Zondagsgasten plaats.
14 acts variërend van singer-songwriters, poezie, toegankelijke jazz, Spaanse flamenco-klanken tot een heuse taartenbakwedstrijd. Het ideale gezinsuitje want er is voor iedereen wat wils! Voor 10 euro kan men de hele dag genieten van 14 kwaliteitsacts, betaalbare hapjes en drankjes, uitgebreid kindervermaak en de entree voor kinderen is gratis.

 

Het Avonturenpark aan de rand van Oploo is een prachtig gebied vol groen, water, een Parkboerderij,  bakhuisje en openluchttheater de Speultuin. Het park is speciaal voor Zondagsgasten verdeeld in 9 locaties waar de 14 acts volgens een timetable optredens van 25 minuten verzorgen. Na elk optreden komt het publiek terug naar het horecaplein waar ze vervolgens, na een korte pauze, door Brengers naar een volgend optreden worden gebracht. Als je heel erg je best doet kan je alle 14 acts zien en horen. Maar wil je even niets… geen probleem. Dan trek je je even terug op het Zondagsplein voor een hapje en een drankje of wijnen, wijnen bij onze wijnproeverij. Daarna sluit je gewoon weer aan voor een volgend optreden.

 

Vast onderdeel bij Zondagsgasten is de taartenbakwedstrijd Heel Plo Bakt. Anders dan de naam doet vermoeden mag iedereen, ook buiten Oploo, hieraan deelnemen. Het concept is heel eenvoudig. Meld jezelf aan, bak een taart en neem deze op zondag 23 juni mee naar Oploo. In een speciale taartentent worden alle taarten tentoongesteld. Een vierkoppige jury zal uiteindelijk de mooiste en lekkerste taart kiezen van 2024. De winnaar ontvangt ‘de gouden deegroller’ en eeuwige roem. Daarna mag het publiek aansluiten voor de taartenproeverij. Opgeven kan via het mailadres: mariavdijk36@gmail.com En… taartenbakkers krijgen gratis entree!

 Het publiek is vanaf 12.30 uur welkom in het Avonturenpark. Om 13.00 uur start het programma en duurt tot 17.40 uur. Aansluitend om 18.00 uur is er de finale-act. Deze editie heeft de organisatie gekozen voor Singer-songwriter Björn van der Doelen.

 

Ingang voor bezoekers is aan de Blauwstraat in Oploo. (kan niet missen)
50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page