nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGraancirkel Oploo

Kindervoorstelling met schatgraven "Fien op avontuur"

Tickets: via de website, Spar Jaegers Oploo en aan de kassa van het theater

Zondag 1 september 2019 Aanvang: 11.00 uur

Entree: € 5 Kinderen onder 1 jaar gratis entree

“Fien op avontuur”

De voorstelling getiteld “Fien op avontuur”, gespeeld door theatergroep “Pluk je lach” vertelt het verhaal over het vrolijke, maar ondeugende meisje Fien. Fien heeft zomervakantie en verveelt zich al dagen. Ze wil graag buitenspelen, maar dat mag niet van haar moeder omdat ze dan vies wordt. Op een dag is ze het zo zat dat ze besluit een groot gat te graven in de tuin, zodat ze lekker vies wordt! Tot haar verbijstering vindt ze in de tuin een mysterieuze schatkaart. Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar de schat. Een interactieve kindervoorstelling met originele liedjes geschikt voor het hele gezin met opa’s en oma’s, waarbij de kinderen de schat gaan zoeken!

Ook zijn er heerlijke pannenkoekjes verkrijgbaar.

De show begint op zondag 1 september om 11.00 uur en de tickets kosten € 5 per persoon (tot 1 jaar gratis). Tickets zijn verkrijgbaar via www.graancirkeloploo.com of bij SPAR Jaegers Vloetweg 6 in Oploo en aan de kassa van het theater.


188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page