nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz

Graancirkelloop 2019: lopen = gezond!

Na het succes van vorig jaar, toen het recordaantal van 125 deelnemers mocht worden verwelkomd bij de Graancirkelloop, staat op zaterdag 28 september de 4e editie van het Oploose hardloopevenement op de kalender. Meer nog dan bij de vorige edities staat daarbij hardlopen als gezonde bezigheid voor jong en oud centraal.

Route en afstanden

De Graancirkelloop voert de deelnemers over de fraaie en gevarieerde route van het Graancirkelpad, door het buitengebied van Oploo, langs de wind- en watermolen en door het Avonturenpark. Net als vorig jaar bevinden de start en finish zich ter hoogte van de kerk. Afgezien van enkele kleine technische aanpassingen is de route grotendeels vergelijkbaar met die van vorig jaar.


De loop bestaat uit een wedstrijd van 10 km (2 ronden), 5 km (1 ronde), jeugdwedstrijd (900 m) en een Bambinoloop voor de allerkleinsten (350 m). De wedstrijden vinden plaats tussen 13.00 en 18.00 uur. Tip: noteer de datum van 28 september alvast in je agenda.

Gezondheid
Net als vorig jaar mikt de organisatie op een grote deelname van geroutineerde regionale lopers, evenals op de komst van gelegenheidslopers en loopgroepen. Centraal staat dit jaar hardlopen als gezonde vrijetijdsbesteding, waarbij de organisatie steun heeft gevonden bij koepel van regionale basisscholen Peelraam en plaatselijke en regionale vertegenwoordigers van de Hartstichting en het Diabetesfonds. Binnenkort opent de mogelijkheid tot aanmelding via www.uitslagen.nl. Houdt onze nieuwspagina hiervoor in de gaten!

Download hier de flyer (PDF, 3 MB)

© 2018 - Stichting Graancirkel Oploo.

Design door Jerommeke Online

Stichting Graancirkel Oploo gaat met de grootste zorg om met uw persoonlijke gegevens.
In het document "Stichting Graancirkel Oploo en de AVG" (PDF 469 kB) kunt u lezen hoe we dit doen.

Route graancrikelloop jeugdloop

Jeugdloop 900 meter