nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page

za 18 mei

|

Oploo

Mark van de Veerdonk - Podiumbeest ontsnapt

Een cabaretier die bijna geen introductie meer behoeft is Mark van de Veerdonk. We kunnen hem bijna als huiscabaretier beschouwen in ons theater.

Mark van de Veerdonk - Podiumbeest ontsnapt
Mark van de Veerdonk - Podiumbeest ontsnapt

Tijd en locatie

18 mei 2024, 20:00 – 19 mei 2024, 00:00

Oploo, 5841 Oploo, Nederland

Over het evenement

Een cabaretier die bijna geen introductie meer behoeft is Mark van de Veerdonk. We kunnen hem bijna als huiscabaretier beschouwen in ons theater. Maar dit jaar is de laatste keer dat hij voor u gaat optreden. Na het optreden in Oploo zal hij in Slabroek nog een aantal voorstellingen spelen, maar daarna is het afgelopen met zijn carrière als cabaretier. Mark gaat zich meer richten op het schrijven van toneelstukken. Daarom een oproep aan u om de laatste kans te pakken om te genieten van deze ras cabaretier in zijn programma “Podiumbeest ontsnapt”. Daarin toont hij weer het bekende recept: maffe verdraaiingen, een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar weer een rooie draad. Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Tickets

  • Mark van de Veerdonk

    Cabaretvoorstelling Mark van de Veerdonk - Podiumbeest ontsnapt

    € 17,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page