nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page

za 22 jun

|

Openluchttheater De Speultuin

Joris Linssen & Caramba, special guest: Djem van Dijk

Entree: € 15, Ticketverkoop start 19 mei online en in het theater. Foto : Bas van Spankeren

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Joris Linssen & Caramba, special guest: Djem van Dijk
Joris Linssen & Caramba, special guest: Djem van Dijk

Tijd en locatie

22 jun 2019, 20:30 – 23:59

Openluchttheater De Speultuin, 5841 Oploo, Nederland

Over het evenement

Nederlandstalige muziek, met een vleugje Mexico. Als sinds 1999 bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze op een pelgrimstocht waarbij ze al hun eten en drinken verdienden met hun muziek. Ze doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen.

Sinds twee jaar hebben de muzikale broers er een zusje bij: Percussioniste Djem van Dijk. In 2006 had zij een hit met de groep Treble, inmiddels is ze lead-zangeres van de Amsterdamse lounge-formatie Dialoque. Bij Caramba zweept ze de jongens en het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme en romantiek.

Kaartverkoop start 19 mei.

Indien deze voorstelling niet doorgaat zal deze op een ander tijdstip ingehaald worden. De kaarten blijven daarvoor geldig.

Uw entreeprijs wordt niet gerestitueerd.

Tickets

  • Joris Linssen & Caramba

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page