nsw-npfos1y8-7w5-pgvz3xzn0cbpqjr0u0chtzay-v881pyanhn4aqmqxircl-oq01k7l0z9wkb6-ca4pd5th8s-er42qo4qjpnl7xc6m6cfbs8fvnfwsuxhms7ou8pqdzz
top of page

vr 24 jun

|

Oploo

Gerard Alderliefste & Friends

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gerard Alderliefste & Friends
Gerard Alderliefste & Friends

Tijd en locatie

24 jun 2022, 20:30 – 23:00

Oploo, 5841 Oploo, Nederland

Over het evenement

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting! Komt dat misschien door zijn recente solotournees? (Dubbel Leven, over zijn bestaan als verslavingsarts en muzikant). Dat zou goed kunnen. Feit is dat er een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven inblaast.

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen uw theater in, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van onder meer accordeon en viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre en door de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Tickets

  • Gerard Alderlieftse en Friends

    € 18,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page